• Fitnes i vežbanje
  • Medicinke i pilates lopte
  • Mesto
  • Stanje
Pilates stolica

Pilates stolica sa loptom, korišćena, u odličnom stanju.

4.000 din
4
0

postavljen

juče

Beograd

Idi na

Medicinske i pilates lopte

Ukoliko se baviš pilatesom, aerobikom ili bodi-bildingom i potrebni su ti sportski rekviziti poput pilates lopte, poseti KupujemProdajem. Vežbe jačanja snage, istezanja i opuštanja mišića često se rade pomoću medicinskih i pilates lopti, a oglase za njih možeš pronaći na našim stranicama.

Bez obzira na to da li vežbaš kod kuće ili u fitnes centru ili planiraš da opremiš teretanu, potrebne su ti odgovarajuće lopte za vežbanje.

Na KP-u možeš pronaći oglase za različite modele i veličine pilates lopti, ali i veliki izbor medicinskih lopti.

Ako iz nekog razloga imaš višak lopti za vežbanje - prodaj ih na KupujemProdajem. Reši se onoga što ti nije potrebno i nabavi nove rekvizite za vežbanje.

Pronađi loptu za vežbanje prema svojim potrebama

Ako je tvoja odluka da redovno vežbaš kod kuće, da stekneš dobru fizičku kondiciju i upravo planiraš da nabaviš odgovarajuću opremu, pretraži ponudu svih rekvizita za vežbanje na KupujemProdajem.

Pronađi na KP-u medicinske i pilates lopte za vežbanje, nabavi ih brzo, lako i pouzdano. Medicinske lopte različitih težina čekaju te kod KP prodavaca, nabavi ih na vreme. Ukoliko trenutno ne možeš da pronađeš medicinski loptu koja ti odgovara, sačuvaj pretragu. Na mejl ćeš dobiti obaveštenje da su postavljeni novi oglasi koji odgovaraju tvojoj sačuvanoj pretrazi.

Prodaj višak opreme za vežbanje

Ukoliko iz nekog razloga kod kuće ili u svojoj teretani imaš višak lopti za vežbanje, a nisu ti potrebne, oglasi ih na KP-u. Prodaj opremu za fitnes i teretanu na KupujemProdajem na lak, brz i siguran način. Sve što treba da uradiš jeste da napišeš jasan i precizan naslov oglasa i da dodaš fotografije. Nakon toga detaljno opiši pilates ili medicinsku loptu koju prodaješ. Naravno, možeš da prodaš i više lopti u jednom oglasu. Kupci znaju šta im je potrebno pa će kontaktirati sa tobom ukoliko im ponuda odgovara. Ispoštuj dogovor o načinu i vremenu isporuke, jer ti to može doneti pozitivnu ocenu koja će ti značiti za naredne prodaje. Registracija na KupujemProdajem je neophoda ukoliko želiš da postaviš oglas. Potpuno je besplatna i veoma jednostavna.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.