slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Električni aparat za sladoled 2L

400 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
59
5
pre 13 dana
Odgovara na 64% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

O ovom članku Veliki kapacitet: Ovaj horizontalni aparat za sladoled od 2kt (2L) za kućnu upotrebu može proizvesti oko 15 kuglica sladoleda, dovoljno da zadovolji potrebe velike porodice. Možete uživati u svom aparatu za sladoled na porodičnim okupljanjima, gurmanskim „ uradi sam“ i popodnevnom čaju. Brzo kreiranje: Opremljen snažnim kompresorom od 180 V za hlađenje, nije potrebno prethodno zamrzavanje pre upotrebe, tako da se sladoled može odmah pripremiti. Mašina za voćni jogurt koristi rashladno sredstvo bez CFC R134A i stoga je energetski efikasna. Lako za korisnika: Sa tri radna režima - režim sladoleda (60 minuta), režim hlađenja (30 minuta) i režim mešanja (10 minuta) - rad je jednostavan i lak za upotrebu. Možete slobodno izabrati režim rada prema vašim potrebama. Možete pratiti radni status u bilo kom trenutku preko LCD displeja. Lako za čišćenje: Sve proizvodne komponente (glava za prskanje, sečivo za mešanje, gornji poklopac) se mogu ukloniti, što omogućava prilagođeno čišćenje. Spoljašnjost automatskog ledomata je napravljena od mat materijala SUS430 i lako se čisti nakon upotrebe. Uživajte u ukusnom sladoledu: Aparat za sladoled bez prethodnog zamrzavanja sadrži recepte za različite vrste sladoleda sa različitim ukusima, tako da možete napraviti razne specijalitete od sladoleda kao što su korneti, ledena kafa, korneti, sladoledne torte itd.

 

specifikacija Broj modela artikla ICE2032-UL Napetost DC 220V 50Hz Performanse 180V kapacitet 2kt / 2L Buka ≤ 60 dB(A) Rashladno sredstvo (količina za punjenje) R134a (56g) Spoljašnji materijal SUS430 (mat) Materijal kante sa sastojcima AL3003/t Materijal rashladnog cilindra Aluminijum 3003 t Težina predmeta 24,7 lbs / 11,2 kg

ID Oglasa: #164071769
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.