slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 17

Apartman Sunset Vrnjačka Banja

30 €

Vrnjačka Banja
4.386
72
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Milan Kovačević
Član od 04.05.2019.
Svi oglasi
Sunset apartman je savršeno mesto za opuštanje i uživanje u predivnom ambijentu Vrnjačke Banje.
Nalazi se u mirnom i tihom delu Vrnjačke Banje, na glavnom šetalištu pored reke, a u neposrednoj blizini izvora Snežnik.

 Apartman je uređen u modernom stilu sa udobnim nameštajem i svim potrebnim sadržajima kako bi vaš boravak bio prijatan i udoban. U sklopu apartmana se nalaze spavaća soba, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i kupatilo. U neposrednoj blizini se nalazi par restorana i prodavnica, kao i Olimpijski bazen koji pruža mogućnost za relaksaciju i rekreaciju. Uz to, vaš parking je u dvorištu, što će vam pružiti dodatni mir i sigurnost.

 Uživajte u svežem vazduhu, prijatnom okruženju i opuštajućoj atmosferi koju nudi Vrnjačka Banja, a vaš boravak u ovom apartmanu će učiniti vaš odmor još ugodnijim. Dobrodošli!
ID Oglasa: #99149971
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.