• Elektronika i komponente
  • Video nadzor
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Idi na

Video Nadzor

Ukoliko tražiš rešenje za video nadzor tvog doma, poslovnog prostora ili drugog objekta, na KupujemProdajem možeš pronaći različite sisteme video nadzora koji odgovaraju potrebama za sigurnošću i nadzorom.

Izbor sistema video nadzora na KupujemProdajem

Bez obzira da li su ti potrebne kamere za video nadzor doma ili složeniji sistem za poslovni prostor, na KP ćeš pronaći ono što tražiš. Ponuda obuhvata sve od naprednih IP kamera, preko praktičnih WiFi kamera, do inovativnih solarnih kamera koje rade na Wi-Fi tehnologiju, pružajući dodatnu fleksibilnost i lakoću instalacije. Takođe, možeš istražiti i DVR uređaje za snimanje, kao i različite vrste hard diskova za skladištenje snimljenog materijala i monitora za praćenje nadzora u realnom vremenu.

Kada nađeš sistem video nadzora koji te zanima, lako možeš stupiti u kontakt s prodavcem preko KP Poruka. Prodavcu možeš postaviti dodatna pitanja o karakteristikama kamera, mogućnostima snimanja, instalaciji ili servisiranju sistema i svemu ostalom što te zanima.

Prodaja sistema video nadzora na KupujemProdajem

Ako prodaješ sistem video nadzora, KupujemProdajem je mesto za to. Postupak postavljanja oglasa je jednostavan: napiši jasan naslov oglasa, dodaj fotografije sistema i navedi sve važne informacije, kao što su vrsta kamere, kapacitet snimanja i druge tehničke specifikacije. Transparentni i detaljni opisi olakšavaju potencijalnim kupcima da brzo pronađu ono što im je potrebno, bilo da se radi o jednostavnim nadzornim kamerama ili složenijim WiFi kamerama i sistemima za video nadzor.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.