Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Elektronika i komponente > Metal detektori

slika
slika
slika
slika
1 od 4

Nokta Legend Advantage Pack AKCIJA

750 €Fiksno

Novo
Čačak
1.761
14
pre 10 dana
metaldetektori
Član od 10.12.2012.
Svi oglasi
ADVANTAGE paket sadrži Nokta Pulsedive Pointer, Premium digger, futrolu za pointer i torbicu za pronalaske.

Detektor vrhunskih performansi namenjen najzahtevnijim korisnicima.

Najvažnija odlika Nokta Legend metal-detektora je njegova sposobnost da radi istovremeno na više frekvencija u rasponu od 4 do 40 kHz. Kao što verovatno već znate, niže frekvencije donose veću prodornost, a više frekvencije povećanu osetljivost na sitne mete. Simultani-multi-frekventni režimi rada na Legend-u omogućavaju da istovremeno bude i vrlo prodoran i jako osetljiv na sitne metalne predmete, što u praksi donosi više vrednih pronalazaka pri samo jednom prelasku terena.

Drugo vrlo važno svojstvo simultanih multifrekvencija je povećana stabilnost rada u teškim uslovima kao što su zemljišta sa visokom mineralizacijom ili rad u slanoj vodi. S njim ćete pretražiti i terene na kojima većina drugih detektora ne mogu stabilno da rade. Legend takođe poseduje i mogućnost rada na samo jednoj frekvenciji. Na raspolaganju su frekvencije od 4, 10, 15, 20 i 40 kHz.

Legend je izrađen u skladu sa IP68 nivoom zaštite od prodiranja vode i prašine što mu omogućava da bez problema radi u vodi na 3 metra dubine. Jedan je od retkih detektora koji su stabilni i u morskoj vodi. Poseduje specijalne režime za rad u slanoj vodi a tu je i vibracija koja se može koristiti umesto zvučnika prilikom ronjenja.

Nokta Legend poseduje 4 fabrička programa i mogu ga, uz samo par jednostavnih podešavanja, koristiti i potpuni početnici. Takođe, ovaj detektor ima jedan od najsofisticiranijih interfejsa koji omogućava korisniku da ga potpuno prilagodi svojim preferencijama i uslovima na terenu. Može se podesiti apsolutno sve što profesionalnim korisnicima ikada treba.

Legend je standardno opremljen DD sondom prečnika 28cm. Napaja se putem punjive litijum-polimerske baterije.   Donji segmet štapa je izrađen od karbona tako da je detektor lagan i ergonomičan.

O kvalitetu izrade ne treba trošiti reči – Nokta je za relativno kratko vreme postala sinonim za visokokvalitetne i dugotrajne detektore koji imaju ubedljivo najbolji odnos cena-performanse.


OVLAŠĆENI DISTRIBUTER NOKTA MAKRO DETEKTORA ZA SRBIJU - 18 GODINA ISKUSTVA - PISMENA GARANCIJA 3 GODINE NA DETEKTOR- OBEZBEĐEN SERVIS I REZERVNI DELOVI - UPUTSTVO NA SRPSKOM.  

==========================================================
KLIKNITE NA SVI OGLASI DA VIDITE KOMPLETNU PONUDU DETEKTORA
==========================================================

NISMO ZAINTERESOVANI ZA ZAMENE - CENA JE FIKSNA - PREUZIMANJE U NAŠIM PROSTORIJAMA U ČAČKU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM - ISPORUKA JE BESPLATNA

N A J Č E Š Ć A    P I T A Nj A    I    O D G O V O R I

Zašto nigde nije navedena maksimalna dubina detektora?

Prodornost detektora zavisi od veličine, kompaktnosti mete, njenog položaja u zemlji, kao i od uslova na terenu (stepena mineralizacije, vlažnosti zemlje, gustine metalnog otpada, itd) pa je nemoguće utvrditi egzaktne veličine koje bi bile univerzalne. Iz tog razloga nijedan ozbiljan proizvođač detektora u tehničkim specifikacijama ne navodi maksimalnu dubinu.

Da li postoji detektor koji traži samo zlato?

Ne postoji detektor koji će reagovati samo na zlatne predmete. Takođe nijedan detektor vam sa sugurnošću ne može “ pokazati” da je detektovani predmet od zlata. U proizvodnji zlanih predmeta se koristi zlato različite finoće, pa je tako četrnaestokaratno zlato legura u kojoj je 58,5% zlata, a ostalo su drugi metali. Detektor će drugačije reagovati na predmete izrađene od zlate visoke finoće i zlata niske finoće. Takođe, detekcija zavisi od veličine i oblika predmeta.

Šta je diskriminacija?

Diskriminacija je funkcija detektora kojom je moguće eliminisati određene predmete iz sistema detekcije aparata. Najčešće su to predmeti od gvožđa i čelika koji su u većini slučajeva bezvredni.

Za šta su namenjeni “ Detektori za zlato” ?

Aparati koje nazivamo "detektorima za zlato" su pogodni za traženje samorodnog zlata (zlato u prirodnom obliku) mada se većina njih može jako uspešno koristiti i za ostale vrste traganja. Oni najčešće rade na višim frekvencijama što im omogućava da reaguju na jako male mete, a zlato se u prirodi obično javlja u vidu veoma sitnog grumenja.

Šta je “ Ground balance” ?

Ground balance (graund balans) je funkcija kojom se elimiše uticaj prirodne mineralizacije zemljišta i predmeta napravljenih od pečene gline na metal detektor.
ID Oglasa: #150155385
Informacije
Naša firma je ovlašćeni uvoznik i distributer metal detektora XP, Nokta Makro, Golden Mask i Quest za Srbiju. Posedujemo 18 godina iskustva u prodaji detektora.  

Legalan uvoz, prava garancija ostvariva u Srbiji, obezbeđen servis i rezervni delovi, upustva na srpskom.

ZA VIŠE INFORMACIJA POZOVITE 060 370 7200 ILI POSETITE SAJT WWW. METALDETEKTORI. RS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.