slika
1 od 1

Izrada sajta

129 €

Beograd | Novi Bg.
935
31
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko Stamenkovic
Član od 01.03.2021.
Svi oglasi
​Ja sam specijalizovan za izradu modernih i funkcionalnih web stranica koje su prilagođene vašim potrebama, kao i za optimizaciju za pretraživače (SEO). Bez obzira da li želite lični blog, poslovni sajt ili online prodavnicu, mogu vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve na internetu.

Evo nekoliko primera sajtova koje sam kreirao i optimizovao za pretraživače:

FunFun. rs - Ovaj sajt je upravo ono što vam treba za pronalaženje zabavnih aktivnosti i događaja u vašem gradu. Jednostavan za korišćenje i prepun korisnih informacija.

DomaciProizvodiGazdic. com - Ako volite domaće proizvode, ovo je pravo mesto za vas. Ovaj sajt predstavlja raznoliku ponudu domaćih proizvoda iz različitih regiona.

Elektro-Servis-Romeo. com - Za sve vaše potrebe vezane za elektro servis i popravku, ovaj sajt vam pruža sve informacije i usluge na jednom mestu.

SmartCard. rs - Smart kartice su budućnost poslovanja, a ovaj sajt vam pruža sve što trebate znati o njihovoj implementaciji i upotrebi.

Djumbir. com - Ako ste ljubitelj prirodne medicine i alternativnih pristupa zdravlju, ovaj sajt nudi razne informacije i proizvode vezane za đumbir.

IskopMiniBagerom-Prevoz-OdvozSuta. com - Za građevinske radove i transport, ovaj sajt je vaša najbolja opcija. Pruža sve potrebne usluge sa pouzdanošću i efikasnošću.
ID Oglasa: #140790070
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.