slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Set 8 mirisnih dugotrajnih sveća dekorativne limenke

1.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
12
1
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

8 Dugotrajnih sveća u različitim dekorativnim limenkama

 

8 dugotrajnih prijatnih mirisa:   mirišljiva sveća limun, gardenija; jasmin, lavanda, Mediteranska smokva i proleće po vašem izboru. Svaka soba je opremljena da ispuni nebeski miris svežine. Topla svetlost sveće stvara romantičnu i mirnu atmosferu.

 

VISOKOKVALITETNI POKLONI ZA ŽENE Sve naše sveće napravljene su od ručno rađenog čistog sojinog voska pletenog sa esencijalnim uljem i pamukom. Najzdraviji način da učinite vaš dom čistijim i čistijim. Sagoreva čistije i ravnomernije, bez crnog dima, zdravija opcija koja promoviše čist i pročišćen vazduh.

 

Prenosive sveće:   svaka mirišljiva sojina sveća je 2.5 oz, 60 g, sa 25-30 sati trajanja sagorevanja, pruža aromaterapiju, stvara atmosfere koje poboljšavaju raspoloženje, opuštanje za vas i goste. Zatvorena je i može se nositi bilo gde. Najbolji pokloni za žene: retro poklon kutija, veoma dekorativna i sa očaravajućim mirisom, uživajte u toplom i domaćem svetlu sveće - jednostavno savršeno za udobno i senzualno vreme kod kuće.

 

Nakon sagorevanja, elegantne limenke mogu se divno koristiti za skladištenje ili dekoraciju. Idealni set poklona Prelep set sveća dolazi sa dekorativnim limenim kontejnerom. Odlično za kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo, sobu za jogu, sobu za spa, kancelariju, hotel i tako dalje.     T5

ID Oglasa: #163499549
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.