slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Sat + budilnik + projektor na plafon + temp. + vlažnost vazd

1.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
37
5
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 03

 

LED ogledalo sa satovima za FM radio projekciju Digitalni budilnik sa prikazom temperature i vlažnosti – crno/belo


【Projekcioni budilnik od 180° za spavaće sobe】 Savršeni plafonski satovi za spavaće sobe, ovaj sat sa rotacijom za 180° sa prstenom za kontrolu fokusa projektovao je jasno vreme na vašem zidu. Kad god se probudite, vreme dolazi u vaše oči. A naš sat opremljen senzorom visoke osetljivosti koji može podesiti osvetljenost ekrana, neće ometati spavanje vama ili vašoj deci.
Dvojni budilnik i funkcija odlaganja】Možete podesiti dva odvojena vremena buđenja za različite svrhe, 15 nivoa podesive jačine zvuka u skladu sa vašim zahtevima. Pritisnite gornje srednje dugme za „ odlaganje“ za dodatnih 5 minuta lenjog spavanja. Pritisnite bilo koje drugo dugme da zaustavite alarm koji će automatski ostati uključen sledeći dan.
Radio funkcija sa vremenom spavanja ili vremenom buđenja】 Radio sat može da traži, zaključava i čuva neograničen broj stanica u okviru 76-108 MHz. Funkcija automatskog isključivanja vam omogućava da podesite tajmer za spavanje od 5 do 90 minuta i on će se automatski isključiti u određeno vreme. Lagana muzika vam pomaže da se opustite i brzo zaspite, dok vam jutarnje vesti pomažu da se fokusirate na ono što je danas vruće. Sve ovo se može postići sa ovim satom.

ID Oglasa: #165059480
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.