slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ćebe duks sa rukavima i kapuljačom - ultra mekani pokrivač

1.999 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
26
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog
 Podignite udobnost na novi nivo

Stiže zima i sa njom hladne ruke i stopala. Ali ne brinite, imamo rešenje za vas! Predstavljamo vam naše inovativno ćebe-duks sa rukavima i kapuljačom, savršeno dizajnirano da vam pruži toplinu i udobnost koju zaslužujete.

   Savršene veličine, pokriva vas od glave do pete

Naše ćebe-duks je univerzalne veličine i potpuno prostrano, pružajući vam potpuno pokrivanje od glave do pete.

   Praktičnost na dohvat ruke

Bilo da su to grickalice, mobilni telefon ili daljinski upravljač, ne morate ustajati i prekidati svoje uživanje u toplini.

Idealan za gledanja filmova, čitanje knjige, za odmor kod kuće, za dane kada ne želite da izađete iz pidžame     Izuzetna toplina i udobnost

Izrađeno od izuzetno finih plišanih mikrovlakana, naše ćebe-duks pruža vam izvrsnu toplinu. Elastični rukavi omogućavaju vam da ih uvučete kada obavljate zadatke ili jedete, pružajući vam maksimalnu fleksibilnost i udobnost.

  Više od običnog ćebeta

Naš ćebe-duks sa kapuljačom je udobnije od običnog džempera, omogućavajući vam da se sklupčate i podignete noge, dok ćebe ostaje na svom mestu. Ovo je savršeno za opuštanje i pruža vam mogućnost da se uživite u svoj omiljeni položaj.

   Višenamenski i praktičan

Osim što će vas ugrejati kod kuće, naše ćebe-duks je i izuzetno praktično za aktivnosti na otvorenom. Možete ga poneti sa sobom na kampovanje, roštiljanje ili piknik i uživati u toplini gde god da se nalazite.

   Poručite danas i uživajte u toploti

Ne dozvolite da vas zima uhvati nespremnim. Nabavite naše udobno ćebe-duks sa rukavima i kapuljačom i zagrejte sebe i svoju porodicu ove zime. Dužine 90 cm i širine 78 cm, ovo ćebe-duks je univerzalne veličine i pruža vam maksimalnu udobnost.

Materijal: 100% mikrofiber / pliš
Jedna univerzalna veličina
Za žene i muškarce
Dvostrano, sa dva lica

   Poručite odmah

Ne čekajte! Poručite danas naše udobno i originalno ćebe-duks sa kapuljačom po odličnoj ceni. Zagrejte se i uživajte u svim čarolijama koje zima donosi!

NAPOMENA: Može se prati u mašini na temperaturi od maksimalno 40 stepeni.

Karakteristike:

  1. Udobno, potrebno za sofe, posebno zimi.
  2. Veliki džep za sve što vam treba.
  3. Velika kapuljača za dodatnu toplinu glave i vrata.
  4. Izrađeno od izuzetno mekog pliša.

Dužina: 90 cm Širina: 78 cm

ID Oglasa: #163137571
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.