slika
slika
slika
1 od 3

Tropska formula narukvice protiv komaraca set 2kom Xpel

399 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
53
7
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Upoznajte Xpel narukvicu, savršeno rešenje za sve koji žele da uživaju u aktivnostima na otvorenom bez smetnji od dosadnih insekata. Ove narukvice su dugotrajne i pružaju efikasnu zaštitu do čak 120 sati kada se čuvaju u vrećici koja se može ponovo zatvoriti.

Osim što su izuzetno efikasne u odbijanju komaraca, narukvice su i pogodne za sve aktivnosti na otvorenom, uključujući i plivanje. Narukvice ne sadrže elergente i nisu testirane na životinjama, što ih čini idealnim izborom za one koji brinu o zaštiti okoline.

Jednostavne su za korišćenje, dovoljno je samo zakačiti traku oko zgloba ili gležnja, staviti šiljasti vrh kroz gornju rupu i podesiti veličinu. Nakon toga, ostavite narukvicu 10-15 minuta da se aktivira. Kada nije u upotrebi, samo je vratite u vrećicu koja se može ponovo zatvoriti.

Ako tražite rešenje koje je sigurno za decu, Xpel narukvica dostupna je i u verziji namenjenoj deci starijoj od 6 meseci. Takođe su efikasne do 120 sati repelenta, a uz roditeljski nadzor i upotrebu u kombinaciji sa drugim oblicima zaštite, pružaju dodatnu sigurnost za celu vašu porodicu.

Sastojci su pažljivo odabrani, a Etil butilacetilaminopropionat je glavni aktivni sastojak koji pruža izuzetno efikasnu zaštitu od komaraca. Međutim, u retkim slučajevima, može izazvati iritaciju kože, pa preporučujemo da se obratite svom lekaru ako primetite bilo kakvu reakciju.

Uz Xpel narukvicu, ne morate da brinete o komarcima tokom vaših avantura na otvorenom. Ove narukvice su jednostavne za upotrebu, dugotrajne i nisu testirane na životinjama, što ih čini savršenim izborom za sve koji žele da uživaju u prirodi bez smetnji. Isprobajte ih danas i uživajte u svim aktivnostima na otvorenom bez brige o dosadnim insektima!

Tropska formula narukvice protiv komaraca set 2kom Xpel

ID Oglasa: #153253178
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.