slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Rio cabin 650 fish

20.000 €

Beograd | Voždovac
Korišćeno
Dostupno odmah
788
12
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nenad
Član od 09.05.2013.
Svi oglasi
 Vlasnik registrovan 3 godine mercruiser 3.0 140ks Z Alpha 1 gen 2  perfektan mali potrosac camac korito motor kabina kao novo. . . slike iz It. sa marine dovoza carine i veza.
. .1999/2000god pun opreme. . . sa slatke vode iz It.
Kompletna servisna istorija od 1vog dana. . . . sve novo na njemu uredni racuni iz marine u It.
Mesta koliko hoces, kabina za spavanje 2 osobe kabina stojeca za vozaca dek na krmi 4m2 raj za porodicu i pecarose, platforma 50cm satusem i stepenicama nosac pomocnog motora, bunkeri, Reflektor(350eur) vinc quik lanac(1000eur) komande kabina/pramac tasteri 2 nova aku, Sonar Lowrence, autonomni sistem za gasenje pozara motorni prostor, tus, rezervoari inox, led osvetlenje, nova tenda, novi jastuci. . . servisiran spreman za sezonu, svake godine raden servis, nova marinizacija komplet vidi se da je novo a i pise. posedujem sve racune od dana br1 do danas.
Nepotopivo korito punjeno Pu penom.
Samoprazneci dizajn korita nema zadrzavanja vode.
Duzina korita 6.5m a preko svega 6.85m. . . . . tezina 1550kg. . . vrlo pokretljiv camac lak za manevar CE oznaka B sa atestom! (off coast/preko 25km od obale)
Sve je servisirano i spremno za sezonu!
Za one koji ne znaju Rio pripada Scarani grupi koji je svetski poznat po luxuznim camcima i jahtama. . . o kvalitetu i kako bi  po naski nauticki rekli: "debljini plastike necu pricati. . . " vrlo povozno korito sa izrazito gliserskim karakteristikama sposobno za sve namene u nautici.
Molio bih zainteresovane da prvo pogledaju ostale pa moj, INSISTIRAM NA PROVERI. Za vise info pozvati.
ID Oglasa: #165775630
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.