slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Brvnara na Zlataru

80 €

Čačak
13
0
pre 12 dana
Slavica
Član od 09.12.2012.
Svi oglasi

Opustite se sa celom porodicom u ovom mirnom smeštaju. Uz miris četinara, uživajte u luksuznom smeštaju, društvenim igrama i zabavi smo omogućili i vama i vašoj deci. U okviru smeštaja je dečije dvorište sa kućicom, toboganom, trambolinom, ljuljaškom i veštačkim stenama. Sve to je na bezbednoj podlozi od tartana. U okviru smeštaja imate dva LCD televizora, besplatan wifi, a sami možete odlučiti da li želite da vam mi pripremamo hranu ili da je sami spremate u letnjoj kuhinji.

Vikendica ima 26m2 i 12m2 terase ispred. Spolja je tipa brvnare dok je unutra luksuzno uređena i dobro izolovana kako bi bila idealan izbor za svako doba godine. Grejanje je na norveške radjatore. Unutra je ovorenog tipa, gde postoje odvojeni dnevni i spavaći prostor samo vizuelnim elementima pa je prikladna za porodicu.

Spavaća soba ima bračni krevet 160x200cm i LCD Smart televizor sa kablovskom televizijom. U dnevnoj sobi je Feydom garnitura za sedenje modularnog tipa koja se za sekund pretvara u udoban bračni krevet od 160x200cm. Takođe, u dnevnoj sobi postoji LCD Smart TV sa kablovskom televizijom odvojenom od televizije u spavaćoj sobi. WiFi je besplatan. U okviru sobe raspolažemo ketlerom i kuvalom za kafu, termosima za šetnju, mikrotalasnom pećnicom. Na zahtev možemo postaviti krevetac uz svu neophodnu opremu za bebe (stolica za hranjenje, kolica, drvene igračke) a u samom dvoorištu uz vikendicu je igralište za decu koje sadrži kućicu, tobogan, ljuljašku, veštačku stenu kao i trambolinu.

U okviru domaćinstva ali u zasebnoj letnjoj kuhinji možete sami spremati hranu. Unutra se nalaze šporet, mini pećnica, frižider, zamrzivač i sudopera.

Samo domaćinstvo sprema doručak (pite raznih vrsta, kiselo mleko, heljdovne uštipke i palačinke), uz dogovor sa vama, a u slučaju potrebe za ručkom i večerom možemo se naknadno dogovarati za dodatnu doplatu za ove usluge. Samo domaćinstvo može posredovati u organizaciji izleta, povezivanju sa gazdinstvima koji nude raličite proizvode na prodaju (povrće, sir, kajmak, med i proizvodi od meda, čajevi itd)

ID Oglasa: #166242538
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.