slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Grejac Stopala NOVO Termo Carape sa Alu Vlaknima AKCIJA

550 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
4
1
pre 12 dana
GodFathers
Član od 03.04.2024.
Svi oglasi

Potpuno NOVE termo podcarpe, sa alu vlaknima, koje zadrzavaju konstantnu temperaturu stopala od 35 stepeni. Mogu se nositi kao carape, ili kao podcarape, kao sto i jeste predvidjeno, jer su veoma tanke i lagane.  

Sa ovim carapama nikakav minus vam nista ne moze. Bilo da idete na skijanje, sankanje, vozite snoubord, ili pak idete na trcanje, ili da cistite sneg, ili idete u setnju u hladnim zimskim danima, sa ovim carapama hladnocu sigurno necete osetiti.   

Carape se bez problema mogu prati u masini za ves, ne mogu se ostetiti. Velicine su univerzalne, postoje zenski i muski model.

Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  



Porucivanje se vrsi putem poruke na kupujem prodajem ili na broj telefona (poziv, sms, viber) 

Ime i prezime.   
Ulica i broj.   
Mesto i poštanski broj.   
Broj telefona za kontakt.    

ID Oglasa: #165689234
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.