slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Elektro masazer vrata stimulator misica

1.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
51
1
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip - Nove Stvari Sa Amazona
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi
Opis

O ovoj stavci
【Bežični i prenosivi dizajn】 inteligentni masažer za vrat usvaja bežični dizajn. Ovaj bežični masažer za vrat može se stalno okačiti oko vrata i neće vas ograničavati u bilo čemu. Težina od 0,7 lb vam omogućava da uživate u zadovoljstvu masaže bez ograničenja prilika. Recite zbogom glomaznom masažeru za vrat.
【6 režima masaže i 15 podesivih intenziteta】 Pametni masažer za vrat je imao 6 režima masaže u obliku čašica, tapkanja, sc, šiacua, akupunkture i opuštanja. Različiti načini zdravstvene zaštite vam donose vrhunsko opuštanje. 15 nivoa podesivih intenziteta mogu zadovoljiti različite potrebe masaže. Možete odabrati najprikladniji režim za smanjenje bolova u mišićima ili napetosti u vratu.
【Vreme upotrebe od 300 minuta i inteligentni tajmer】Opremljen sa 1200mAh punjivom litijumskom baterijom sa utičnicom za napajanje tipa C. Može se koristiti 15 minuta dnevno, što može raditi najmanje 20 dana kada je potpuno napunjeno. Masažer za vrat sa ugrađenom 15-minutnom funkcijom automatskog isključivanja za stvaranje bezbednog okruženja za masažu. Možete ga koristiti kad god i bilo gde, kod kuće, u kancelariji, avionu, automobilu itd.
【107,6F/42° C Konstantno zagrevanje i ergonomski dizajn】 Novi termostat ugrađen u masažer za vrat. 107,6 Farenhajta (42° C) može toplo prodreti u kožu vrata, duboko opušta mišiće vrata. Ugrađena lisnata opruga, elastična ruka u obliku slova U može se omotati bliže koži, savršeno odgovara veličini vrata i oblinama različitih ljudi.
【Korisni saveti】Da biste osigurali sigurnost i postigli najbolji efekat masaže, pre upotrebe obrišite vrat mokrim peškirom i bolje ga koristite. Ugradnja pejsmejkera ​​ili nošenje metala u telu je zabranjena za korišćenje ovog proizvoda. Molimo kontaktirajte nas ako imate pitanja. Daćemo sve od sebe da osiguramo vaše zadovoljstvo.

ID Oglasa: #159987969
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.