slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Pegla za kosu cetka za ravnanje kose sa negativnim jonima

3.000 din

Novi Sad
Dostupno odmah
5
0
pre 12 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo Pegla za kosu cetka za ravnanje kose sa negativnim jonima

 

【Inteligentna kontrola temperature】: Tehnologija inteligentno kontroliše temperaturu 4 brzine, različite temperature su pogodne za različite tipove kose, dajući kosi ugodnu temperaturu.
【Izravnavanje i uvijanje dvostruke upotrebe】:
Ovo je 2-u-1 pegla za kosu za žensko oblikovanje. nju želite da ispravite ili uvijete kosu, potrebno je samo da je počešljate od vrha do dna. Ponovite nekoliko puta da biste rešili probleme sa stilizovanjem. U vlasništvu Dobro raspoloženje za jedan dan.
【Dizajn protiv opekotina】:
Spoljni češalj ove ravne četke za kosu ima termoizolacioni poklopac protiv opekotina. Ovaj uređaj je inteligentan, visoko efikasan i štedi energiju. Nakon što se mašina uključi i radi 20 minuta, automatski će se isključiti, bezbedno zaštitite svoje ruke i lice, budite sigurni da kupite i koristite.
【Brzo zagrevanje, ušteda vremena】:
PengHuiLg četka za ravnu kosu usvaja PTC keramičku tehnologiju brzog zagrevanja, koja može da dostigne temperaturu koju podesite za 30 sekundi, zaštiti kosu konstantnom temperaturom i završi ravnu kosu za nekoliko minuta, nema potrebe za ustanite rano, štedeći vam dragoceno vreme.

ID Oglasa: #163783346
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.