slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Luksuzna kolevka za bebe 2u1

650 €

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
88
0
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bg Computers Beogradska Arena
Član od 08.09.2018.
Svi oglasi
Potpuno je nova, planirana za nase dete, medjutim zbog kasnjenja u renoviranju stana, nikada nije upotrebljena.


Luksuzna kolevka za najmladjeg clana, napravljena tako da ne odstupa od elegantnog izgleda dnevne sobe. U danasnjem vremenu gde mama nema previse vremena tokom dana da bude samo sa bebom u spavacoj sobi, a zeli da joj beba bude blizu i na oku.  
Uradjena od najkvalitetnijih materijala za maksimalnu udobnost, po uzoru na Amelia kolevku od Puerra brenda. Cena je vise nego duplo jeftinija.
Potpuno je nova, planirana za nase dete, medjutim zbog kasnjenja u renoviranju stana, nikada nije upotrebljena.

Opis:  

Luksuzni komad koji kada ga beba preraste postaje multifunkcionalan tako sto postaje lep komad namestaja za svaku dnevnu sobu. Zlatne noge se skidaju i dobijate jedan veci tabure koji moze da sluzi da u njega spakujete stvari ili igracke iz dnevne sobe, i tako ustedite na prostoru! Dimenzije su slicne kao kod kreveca, 100x70 i dubina je 45cm.  

Preuzimanje licno na Novom Beogradu, za slanje dogovor.
ID Oglasa: #165076926
Informacije
Kod mene kupujete u lokalu, ne na ulici, autobuskom stajalistu i slicno. Sve sto kupujete od mene je 100% testirano i ispravno, osim ako nije drugacije naznaceno.


Svi laptopovi i desktopovi imaju 3 meseca garanciju, a u periodu od 7 dana ukoliko vam uredjaj ne odgovara ili ne zadovoljava potrebe, mozemo da menjamo za drugi ili da vam vratim novac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.