slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

iMagniphy 8x lupa sa led rasvetom - TOP BREND - NOVO

5.480 din

Novi Sad
Dostupno odmah
12
0
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 02 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

8x ekstra velika 5,5-inčna LED osvetljena ručna lupa za radnu površinu


OSVETLI I UVEĆAJ BEZ RUKA – Snažno 8Ks sočivo i 6 LED svetala olakšavaju uočavanje čak i najsitnijih detalja. Odličan je za čitanje bez ruku, pregled novčića i markica, beleženje, pletenje ili heklanje, ručni rad, umetnost i zanat, pravljenje nakita, popravku računara, projekte lemljenja i svakodnevnu upotrebu. To je savršena estetičarska lampa i lupa za detaljan manikir i pedikir. Napomena: LED svetla zahtevaju eksterni izvor napajanja obezbeđen iz standardne utičnice od 120 V.
VELIKO 5,5 INČNO SOČIVO SA ČVRSTOM BAZOOM - Savršeno za vaš radni sto i zanatski sto za uživanje u detaljnim projektima obrade drveta, farbanja, izrade i lemljenja. LED svetla i sočiva sa lupom lako osvetljavaju i uvećavaju najsitnije detalje. Akrilna sočiva otporna na grebanje su čvršća i lakša od staklenih sočiva što ih čini odličnim za izdržljivost i ponovnu upotrebu. Fleksibilni guski vrat omogućava vam da postavite sočivo i LED svetla na željenu visinu i položaj.
POBEDI MAKULARNU DEGENERACIJU - iMagniphi lupe su savršeni saputnici koji će vam pomoći da uživate u jutarnjim novinama, čitate recepte i ponovo uživate u svakodnevnom životu. Predimenzionirano sočivo omogućava široko vidno polje kako bi vam pomogao da izvršite bilo koji zadatak. Više ne morate da spuštate lupu između okretanja stranica knjige, šivanja ili čitanja etiketa na bočicama sa receptom. Lako uvećajte bez upotrebe ruku bez umora!
POMOZITE BAKAMA I DEDAMA - Zamislite kako izgledaju njihova lica - vaši stariji voljeni sa slabim vidom pohvaliće vas sa zahvalnošću kada im poklonite ovu lupu. Dobijamo stalne odlične povratne informacije od naših starijih prijatelja koji su nezadovoljni kako ovo poboljšava njihov svakodnevni život. Počastite svoje najmilije neverovatnim poklonom danas - voleće vas zbog toga!

ID Oglasa: #164391554
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.