slika
1 od 1

Jedanaest minuta

300 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
0
pre 12 dana
Jelena Marković
Član od 26.04.2024.
Svi oglasi
Naslov: Jedanaest minuta
Autor: Paulo Koeljo

Život je kratak ili isuviše dug da bih sebi mogla da dozvolim taj luksuz da živim loše.

Bila jednom jedna prostitutka po imenu Marija. . . Tako počinje ova sasvim posebna Koeljova knjiga, zapravo priča o devojci čije će srce prepući posle prvog susreta sa ljubavlju. Uverena da nikada neće otkriti pravu ljubav, odlazi u Ženevu u želji da tamo pronađe bar zrno sreće i sretne svoju sudbinu. Malodušna i razočarana, sreće lepog, mladog slikara, pa njene crne predstave o ljubavi odmah bivaju dovedene u pitanje. . . U ovoj odiseji samootkrivanja Marija mora da izabere između stranputice kojom je krenula i rizika da izgubi sve što je stekla zarad otkrivanja unutrašnje svetlosti u sebi i mogućnosti prosvetljene putene ljubavi. . .

Veoma senzualan roman. . . Bajka za odrasle. The Washington Post

U poređenju sa prethodnim Koeljovim romanima, Jedanaest minuta je dvostruko veći i dvaput interesantniji. . . U ovoj zaista fascinantnoj knjizi može se uživati mnogo duže nego jedanaest minuta.

Koeljo ne bi bio majstor svog zanata da Jedanaest minuta nisu eksplicitna vera u snagu ljubavi. Emotivni spektar njegovih likova ovde je kudikamo raznovrsniji nego ranije. Westfälischer Anzeiger 

Izdavač: Laguna
Godina izdanja: 3. decembar 2014.
Format: 13x20 cm
Povez: Tvrd
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788652117147
ID Oglasa: #166230982
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.