slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Hit the cone - Dečiji set za kuglanje

2.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Dobrodošli u svet vrhunskog kuglanja! Predstavljamo Vam naš ekskluzivni set za kuglanje, idealan za ljubitelje ove uzbudljive igre. Sa 6 elegantnih čunjeva i precizno izrađenom loptom, naš set pruža vrhunski doživljaj kuglanja u udobnosti vašeg doma.

Svaki čunj u našem setu je pažljivo oblikovan obezbeđujući stabilnost i trajnost tokom igre. Lopta je dizajnirana za optimalno kretanje po stazi, pružajući igračima preciznost i kontrolu. Osim što pruža časove neizmernog zabavnog iskustva, naš Dečiji Set za Kuglanje je više od igre - to je alat koji podstiče razvoj fine motorike, koordinacije ruku i očiju, kao i socijalnih veština. Kroz svaku partiju kuglanja, deca će neprimetno učiti o težini, ravnoteži i numeričkim konceptima.

Uz naš set za kuglanje, svaka partija postaje nezaboravno iskustvo. Bez obzira da li ste profesionalni igrač ili tek početnik, ova oprema će unaprediti vašu igru na potpuno novi nivo. Neka kuglanje postane ne samo sport, već i izvor zabave i druženja uz naš ekskluzivni set. Osvježite svoje kuglačke veštine i uživajte u trenucima radosti sa porodicom i prijateljima.

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • U setu se dobija 6 čunjeva i 2 kugle
  • Raznobojno
  • Svaki čunj ima privlačan i šaren dizajn, privlačeći dečiju pažnju
  • Razvija motoričke veštine, koordinaciju ruku i očiju
  • Deca kroz igru uče o težini, balansu i numeričkim konceptima
  • Kroz zajedničku igru deca razvijaju socijalne veštine poput timskog rada, uzajamnosti i fer-pleja
  • Može se igrati samostalno i u grupi
  • Savršena igra za decu i odrasle
ID Oglasa: #161288640
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.