slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Projektor zvezdano nebo Vanzemaljac 30cm

2.500 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
711
18
pre 9 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bestshop
Član od 01.04.2013.
Ime proizvoda specifikacije: Alien Sun Star projektor
Veličina proizvoda: 130*130*310mm
Materijal predmeta: ABS+PC+
Boja proizvoda: srebro
Snaga proizvoda: 6W
USB napajanje: DC5V / 2A
Laserska talasna dužina: 532nm
Predviđena površina: 30-40m²
Broj lampiona: 168
Režim rada: infracrveni daljinski upravljač + dugme
Udaljenost daljinskog upravljača: <8 metara

Vanzemaljska zvezdana nebeska lampa, ne samo modernog i kul izgleda, oblik je veoma u skladu sa estetikom evropskog i američkog naroda, već može da projektuje i mnoštvo maglenki šara, sa funkcijom tajminga, daljinskom kontrolom svetlosnih promena, učenjem da govori interaktivno, može doneti više zabave.
Nadograđeni Aurora projektor - Pričajući zvezdani projektor će snimiti ono što kažete i ponoviti ga u tonu vanzemaljskog sunca. Ovaj zabavni aurora projektor sigurno će nasmejati ljude! Kreirajte zabavan razgovor i porodičnu atmosferu za decu.

Daljinski upravljač i tajmer - Pomoću daljinskog upravljača možete podesiti šaru, svetlinu i brzinu rotacije i prilagoditi efekat projekcije po vašem ukusu. Šare zvezda ili maglina mogu se koristiti zajedno ili odvojeno. Pored toga, tajmer možete podesiti na 1 ili 2 sata, a LED ET zvezdani noćni svetlosni projektor će se automatski isključiti kada zaspite pod zvezdama.

Podesivi ugao projekcije - Projektor Noćne svetlosne zvezde dizajniran je tako da izgleda vanzemaljski. Glava vanzemaljca se može rotirati i rastatiti da bi se podesio ugao projekcije magline. Na rukama se takođe može pozirati, plus jedinstveni dizajn ga čini ne samo projektorom Galaxy Star, već i dobrim dekorativnim akcentom.

Pogodan za više navrata - Projektor Startop Constellation može se koristiti u spavaćim sobama, igraonicama, kućnim bioskopima, dnevnim sobama, pružajući hladnu atmosferu za izlaske uveče, setove za igru, filmske večeri, žurke ili kao noćno svetlo za pratnju dece na spavanje.




Veličina artikla: 30cm
ID Oglasa: #157159567
Informacije
Ukoliko želite nešto da poručite:                

Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:

-Ime i prezime.                 

-Ulica i broj.                 

-Mesto i poštanski broj          

-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   

-Ili SMS porukom na 0631661063

 

Garancija na ispravnost



Dostavu paketa placa kupac

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.