slika
slika
slika
slika
1 od 4

instax mini evo

235 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
374
13
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandra
Član od 20.10.2017.
Svi oglasi

! ! ! NA STANJU ! ! !

- Mogućnost dostave na teritoriji cele Srbije u periodu od 2 do 8 dana

- Mogućnost ličnog preuzimanja na Voždovcu

Napomena:  

- Ukoliko ne pise da je na stanju, komponenta se poručuje nakon vašeg poručivanja

- Isporuka robe, koja se ne preuzima lično, se vrši kurirskom službom, poštarinu plaća kupac.

 
Aplikacija Instax Mini Evo, koja je dostupno i na iOS i Android, neophodno je za kontinuirano korištenje funkcionalnosti Fujifilma Instax Mini Evo Soba.
Možete odštampati fotografije iz svoje kolekcije, prenijeti slike snimljene kamerom na svoj pametni telefon i aktivirati opciju daljinskog snimanja da primite stream kamere onoga što objektiv snima na vašem telefonu nakon što povežete kameru sa telefonom.

Do sada, naša omiljena hibridna instant kamera je zaista Fujifilm Instax Mini Evo. Hibridni instant modeli kombinuju digitalnu fotografiju sa trenutnim filmom unutar jednog uređaja, što ih čini odličnim uvodom u medije za svakoga ko je nov.  
Ugrađena baterija može izdržati do 100 slika i otprilike 20 odštampanih fotografija. Može se puniti pomoću mikro USB konektora koji se nalazi na dnu kamere. Takođe ima slot za microSD karticu.
Mogućnost izbora između 100 različitih konfiguracija filtera kao i izbora boja jedna je od prednosti Instax Mini Evo preko obične instant kamere. Takođe, možete postaviti blic na automatski ili ga uključiti ili isključiti.
Kamera ima rezoluciju od 4.9 MP i žižnu daljinu od 28 mm. Najjače svetli kada se koristi na direktnoj sunčevoj svjetlosti.  

 

Za vise informacija zvati posle 17h na 0691541992

ID Oglasa: #156451107
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.