slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Univerzalni trenazer

1.600 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milos
Član od 17.03.2013.
Svi oglasi

UNIVERZALNI TRENAŽER
- Za vežbanje ruku i nogu
- Opruga za vežbanje
- Trenažer butina i zadnjice
- Boja: ljubičasta
- Novo i nekorišćeno
- U fabričkoj foliji

* Ako želite da postignete željenu formu na brz i jednostavan način a bez odlaska u teretanu, ova praktična i korisna opruga može biti sjajno rešenje za vas.
* Ova prenosna opruga koju možete lako nositi i sa sobom, ukoliko idete i na putovanja , posebno je dizajnirana za učvršćivanje delova tela kao što su bokovi, zadnjica, nadlaktica, podlaktica, stomak, i donji i gornji deo leđa.
* Lagana je i jednostavna za upotrebu. Mogu je korisiti ljudi svih uzrasta koji već vežbaju, i koji nemaju neku vrstu zdrastvenih oboljenja, pa im odlazak u teretanu nije dozvoljen.

KARAKTERISTIKE:
- ISTRENIRAJTE CELO TELO : Izaberite koliko dnevno želite raditi vežbe i vrlo lako ćete doći do željenog cilja da istrenirate gornji deo leđa, prsa, bicepse, tricepse, trbušnjake.
- PRAKTIČNA I LAGANA : Vrlo je lagana, ali je sastavljena od čvrstog federa, koji je ugrađen na sredini opruge i zaštićen plastikom.
- UDOBNA RUČKA I KVALITETNA : Ručka je od mekane obloge i sastavljena od EVE pene, napravljena tako da ne klizi u vašim rukama.

OSNOVNI OPIS :
-Višenamenska sprava za trening
-Jedinstven dizajn
-Za vežbanje mišića nogu, ruku, grudi i gluteusa.
-Ručke su prekrivene mekom PVC penom
-Opruga od čeličnog jezgra
-Jednostavan za nošenje i skladištenje

1. Trenažer butina i zadnjice će dovesti vašu liniju i obline do savršenstva. Vrlo lak i praktičan za korišćenje . Ovo je sprava koju definitivno morate imati !
2. Sem butina i zadnjice ovu spravu možete koristiti za razne druga vežbe za ruke , ledja ili stomak. Tako da je ovo multipraktična sprava za vežbanje.
3. Pena kojom su obavijene ručke sprečava kliženje i omogućava čvrsto i sigurno držanje za vreme vežbanja.
4. Pored toga što je praktična za sve vežbe celog tela , praktična je i zbog svoje veličine jer ne zauzima puno prostora i može biti savršen dodatak u vašoj torbi za teretanu.
5. Zahvaljujući tome što ne zauzima puno mesta možete je nositi svuda sa sobom i trenirati gde god želite. Trenažer butina i zadnjice će vam zasigurno omogućiti da konačno dođete do željene linije tela koju želite da imate
6. Mnoge vežbe se mogu raditi čak i iz ležećeg položaja dok gledate omiljenu seriju ili tv emisiju jer vežbe sa ovom fenomenalom spravom nisu ni malo naporne a vrlo su efikasne.
7. Postignite savršenu liniju u udobnosti vašeg doma! Vodite računa o svom zdravlju i telesnim funkcija u čemu će vam ova sprava maksimalno pomoći! 8. Odličan je za početnike kako bi se konačno pokrenuli i napredovali! Kao i za one koji su već u top formi sa ovom spravom ćete sigurno uspešno održati željeni izgled!

ID Oglasa: #165980794
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.