slika
slika
1 od 2

RF relej 1 kanal sa daljinskim 5 V 433MHZ

1.000 din

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
114
4
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slobodan
Član od 02.05.2014.
Svi oglasi

Dodatni daljinci  600 din komad 

 

  • Radni napon: 5V verzija
  • Radna struja: Oko 30mA po kanalu
  • Režim rada: Povremeni/samozaključavajući/međusobno zaključavajući
  • Kodiranje: Učenje
  • Radna frekvencija: 433MHz
  • Devijacija frekvencije: +0.2MHz
  • Osetljivost prijema: 105db
  • Modulacija: ASK
  • Struja u mirovanju: 8mA

Uvod u radne režime

Samoblokirajući režim: Pritisnite odgovarajuće dugme na daljinskom upravljaču da se relej uključi, a zatim pritisnite ponovo da bi se relej isključio.

Uzajamno blokirajući režim: Pritiskom na dugme releja 1 daljinskog upravljača A, relej se aktivira, a pritiskom na dugme releja 1 daljinskog upravljača B, relej 2 se isključuje.

Trenutačni režim: Pritiskom na odgovarajuće dugme daljinskog upravljača, relej se uključuje, a kada se dugme otpusti, relej se isključuje.

Učenje i brisanje koda

  1. Učenje koda: Nakon što je modul uključen, dugim pritiskom na dugme za učenje koda držite više od 5 sekundi. Nakon što indikatorska svetlost postane konstantna, pritisnite dugme na daljinskom upravljaču za učenje. Indikatorska svetlost će treptati i ugasiti se. U tom trenutku, kod daljinskog upravljača je sačuvan u modulu, a nakon toga možete koristiti naučene tastere daljinskog upravljača da kontrolišete relej.
  2. Funkcija brisanja: nakon što je modul uključen, dugim pritiskom na dugme za kod držite više od 5 sekundi dok svetlost ne postane konstantna. Nastavite da držite dugme za kod još 10 sekundi, dok svetlosni indikator ne počne da trepće i ne ugasi se, što znači da su svi sačuvani kodovi iz daljinskog upravljača obrisani iz modula, i daljinski upravljač više neće moći da kontroliše relej.

 

Crni daljinski upravljač (standardna konfiguracija bez baterije):

  • Teoretska udaljenost: 30M (u otvorenim uslovima)
  • Stvarno merenje: 15M (kroz zid od dve etaže od cigle)

Beli daljinski upravljač (opcionalno, prodaje se odvojeno bez baterije):

  • Teoretska udaljenost: 200M (u otvorenim uslovima)
  • Stvarno merenje: 120M (kroz 6 spratova od cigle)

Napomena o prijemu na udaljenosti:

  1. Udaljenost daljinskog upravljača zavisi od stvarnog okruženja u kojem je prekidač postavljen, broja objekata između, smetnji od drugih signala i visine montaže (prekidač postavite što je moguće više - što je veća visina montaže, veća je i udaljenost daljinskog upravljača).
  2. Strogo je zabranjeno postavljanje prekidača u metalnu kutiju zbog efekta koji štiti bežične signale.
  3. Ako udaljenost daljinskog upravljača opadne, molimo zamijenite bateriju na vreme. U prekidaču je visok napon, molimo da ga ne otvarate niti modifikujete sami.

Stvari na koje treba obratiti pažnju

  1. Kada uključite napajanje, detekcija i usklađivanje koda može se izvesti u bilo koje vreme. Kada je kolo u radu, funkcija detekcije koda može se pokrenuti. Kada je LED indikatorska svetlost uključena, ulazi u režim usklađivanja koda. Vreme čekanja je oko 16 sekundi i potrebno je završiti usklađivanje koda unutar tih 16 sekundi. Nakon 16 sekundi, LED indikator će se isključiti i program će automatski izaći iz režima usklađivanja koda.
  2. Prilikom prvog korišćenja, obavezno obrišite kod jednom i ispraznite kod daljinskog upravljača koji je sačuvan tokom fabričkog testiranja.
  3. Kontrolni prekidač može sačuvati do 40 kodova daljinskog upravljača. Ako se unese više od 40 kodova, program će automatski odbaciti prvi sačuvani kod daljinskog upravljača. Ako dođe do zabune sa kodom daljinskog upravljača, treba ga obrisati pre ponovnog učenja kako ne bi bilo smetnji od drugih kodova.
  4. Izbegavajte izvore smetnji i slično okruženje koje štiti signal prilikom upotrebe i instalacije. To može direktno uticati na osetljivost prijema.
  5. Nemojte ga koristiti nepravilno. Nepravilna upotreba će smanjiti performanse i vek trajanja proizvoda, a u ozbiljnim slučajevima može direktno oštetiti proizvod i doneti skrivene opasnosti za vašu sigurnost.
  6. Nemojte raditi dok je uređaj pod naponom. Trebalo bi isključiti napajanje prilikom rada na uređaju i ponovo ga uključiti tek nakon što je test potvrdio da je sve u redu.
  7. Ako je napon baterije daljinskog upravljača nedovoljan, molimo da je na vreme zamenite (kada je napon baterije daljinskog upravljača nedovoljan, opšta udaljenost daljinskog upravljača se menja).

   

Zabranjeno je kopiranje mojih autorskih tekstova i svako kopiranje bice prijavljeno KP administraciji  

 

******************************************************
UŠTEDITE VREME NARUČITE ZA 30 SEKUNDI 
Brzo naručite putem SMS-a! Pošaljite sledeće informacije na 063/174-1111
******************************************************
Ime i prezime: [Vaše ime i prezime]
Adresa: [Ulica i broj]
Mesto: [Mesto i poštanski broj]
Kontakt telefon: [Vaš broj telefona]
Proizvod: Naručujem A2633
*******************************************************
Nakon slanja poruke, dobićete potvrdu o uspešnoj porudžbini.

ID Oglasa: #158765520
Informacije

Za Naručivanje: Molimo vas, pustite tekstualnu poruku putem SMS-a ili Vibera.

 

Minimalna Vrednost Porudžbine: Naručivanje je moguće za iznose preko 300 dinara.

 

Brza Isporuka: Sve porudžbine primljene do 12h biće poslate istog dana.

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.