slika
slika
slika
slika
1 od 4

Set od 2 sigurnosna mini katanca za kofere i putne torbe

299 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
80
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Zaštitite svoj prtljag i putne torbe uz naš set katanca! Ovi katanaci za prtljag omogućavaju vam da putujete bez brige, jer čvrsto zaključavaju vaše dragocenosti i omogućavaju vam da zadržite kontrolu nad svojim kombinacijama brojeva.

 

Jednostavni za korišćenje, pružaju vam slobodu da postavite sopstvenu kombinaciju brojeva koja vam najviše odgovara. Njihovi brojevi su lako čitljivi, a podešavanje i resetovanje na vaš lični kod su veoma jednostavni. Sa jasno vidljivom kombinacijom i bez potrebe za ključem, ovi katanaci pružaju praktičnost i sigurnost na svakom koraku.

Više nemate brigu gde ste ostavili ključ – samo zapamtite svoju šifru

Ovi katanaci su višenamenski i idealni za razne namene. Bez obzira da li idete u teretanu, školu ili putovanje, oni su savršeni za većinu lakih zadataka. Možete ih koristiti na koferima, aktovkama, kompjuterskim torbama, rančevima, ormarima za prtljag, ormarićima, kompletima alata, fiokama nameštaja i još mnogo toga. Njihova čvrsta konstrukcija od legure cinka i pozlaćenog čelika čini ih izdržljivim i otpornim na rđu, pružajući vam dugotrajnu sigurnost.

 

Uz dimenzije od 50 mm x 35 mm x 15 mm, ovi katanaci su kompaktni i lagani, lako se uklapajući u vaš prtljag bez zauzimanja previše prostora. Njihov jednostavan dizajn omogućava vam da ih koristite sa lakoćom, dok njihova otpornost na vremenske uslove znači da možete biti sigurni u njihovu efikasnost čak i u ekstremnim uslovima.

Uputstvo za upotrebu je jednostavno i pruža vam korak po korak smernice za podešavanje vaše kombinacije. Naša brava je fabrički podešena na otvaranje na 0-0-0, ali možete je lako promeniti u vašu sopstvenu kombinaciju. Sve što trebate da uradite je da pronađete crno dugme sa strane brave, držite ga dok postavljate nove brojeve i zatim okrenete točkiće na željenu kombinaciju.

Napomena:  U paketu dobijate 2 komada katanaca. Molimo vas da imate na umu da boje katanaca mogu biti poslate nasumično i ne nudimo mogućnost izbora boje.

ID Oglasa: #153253240
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.