slika
slika
1 od 2

Maska za varenje MAR-POL F2 Orao ITALY 4 senzora

7.100 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
392
16
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Rade
Član od 20.03.2016.
kp izlog

Maska za varenje MAR-POL F2 Orao ITALY

Model: M79387

Štiti korisnika od štetnog zračenja nastalog tokom zavarivanja, kao i od varnica i prskanja. Poseban senzor u kaseti filtera automatski identifikuje početak procesa zavarivanja, aktivirajući funkciju samozamračenja. Nakon završetka rada, filter se automatski vraća u stanje osvetljenja. Maska je opremljena višestepenim podešavanjem koje omogućava da se prilagodi veličini glave korisnika. Zahvaljujući maloj težini, veoma je udoban za upotrebu.

 

Profesionalna maska za zavarivanje sa automatskim zatamnjivanjem za zavarivanje i brušenje. Ima četiri lučna senzora, veliko vidno polje i mogućnost zamene baterije. Dizajniran za većinu procesa zavarivanja: SMAV, MIG, TIG, GATV, SAV, PAC, PAV Velike mogućnosti podešavanja parametara čine ovu opremu univerzalnim i korisnim alatom prilikom zavarivanja, sečenja i brušenja. Automatski šlem je opremljen filterom za zavarivanje koji menja nivo nijanse. Filter pre zavarivanja je providan, tako da varioc ima mogućnost da precizno posmatra radni prostor. Kada se pojavi luk, filter će odmah potamniti sa vremenom odziva od 1/25000 s.

Kada se luk ugasi, filter će ponovo postati providan. Struja okidanja je samo 5A

Velika dijagonala zaštitnog sočiva od 5,2" osigurava visoku udobnost rada maksimiziranjem vidnog polja. Kaciga za automatsko zavarivanje je opremljena sa 4 foto senzora. Postavljeni uzastopno u dva reda od po dva na vrhu i dva na dnu vizira. Pored toga, kaciga je opremljena filterom koji se napaja unutrašnjim baterijama koje se automatski pune preko solarne ćelije i ne moraju se zameniti. Filter za automatsko zatamnjivanje automatski se menja iz svetlih u tamni nakon udara luka i ponovo postaje svetao nakon zavarivanja.

Maska je opremljena višestepenim podešavanjem koje omogućava da se prilagodi veličini glave korisnika. Zahvaljujući maloj težini, veoma je udoban za upotrebu. Profesionalna udobna multifunkcionalna traka za glavu je uključena uz šlem

Opremljen trakom za glavu protiv znojenja, od mekog materijala, koji ne vrši pritisak na glavu

Opremljen višedimenzionalnim mogućnostima podešavanja trake za glavu kao i položaja u odnosu na kacigu kako bi se savršeno prilagodio individualnim željama Štiti korisnika od štetnog zračenja nastalog tokom zavarivanja, kao i od varnica i prskanja. Poseban senzor u kaseti filtera automatski identifikuje početak procesa zavarivanja, aktivirajući funkciju samozamračenja. Nakon završetka rada, filter se automatski vraća u stanje osvetljenja. Filter se napaja unutrašnjim baterijama koje se samopunjaju preko solarnih ćelija.  

 

Podesite nivo zatamnjenja prikaza nakon što filter automatski zatamni Podešavanje nivoa osetljivosti fotosenzora Kašnjenje sa kojim se prikaz svetli nakon aktiviranja filtera. KACIGA IMA I 3 REŽIMA RADA " - zavarivanje - sečenje / brušenje (sečenje) - režim rada sa trajno isključenim filterom (mlevenje)

Tehnički podaci kaciga je napravljena od visoko otpornog materijala 4 lučna senzora veliko vidno polje od 83 mm x 110 mm

optička klasa 1/2 1/3

zaštita od UV / IR DIN 16

vreme odziva 1/25000s  

baterije 1 x CR2450

težina 490 g

   

ID Oglasa: #144158262
Informacije


pakete saljemo daily express kurirskom

iznos postarine zavisi od tezine paketa

sve porudžbine zaprimljene do 13h saljemo isti dan

ukoliko želite da poručite željeni proizvod

ostavite podatke za slanje

ime i prezime

ulica i broj

poštanski broj i mesto

kontakt telefon

 

za lično preuzimanje kontaktirajte

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.