slika
1 od 1

QNAP TS-h686-D1602-8G

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Performanse za preduzeća po ceni za mala i srednja preduzeća, TS-h686 poseduje Intel® Kseon® D procesor i DDR4 ECC (kod za ispravku greške) memoriju (proširivu do 128 GB) za pouzdan rad. Sa ZFS baziranim KuTS operativnim sistemom, TS-h686 obezbeđuje integritet podataka i podržava deduplikaciju i kompresiju podataka na nivou bloka, neograničene snimke i SnapSincs u realnom vremenu. ###model_name### pomaže preduzećima da isporuče pouzdane performanse na nivou usluge u različitim situacijama, bilo da su u pitanju serveri datoteka od kritične važnosti, serveri za virtuelizaciju, kolaborativno uređivanje video zapisa ili moćne aplikacije za pravljenje rezervnih kopija i oporavak datoteka.

Moćan Intel® Kseon® D procesor sa do 128 GB DDR4 ECC memorije
TS-h686 koristi Intel® Kseon® D-1600 seriju procesora i DDR4 ECC memoriju koji otkrivaju i ispravljaju jednobitne greške u memoriji kako bi sprečili prekide usluga i gubitak podataka. Podržavajući do 128 GB RAM-a, TS-h686 nudi visoko performansno i pouzdano NAS rešenje za zahtevna poslovna IT okruženja.

Konfigurišite SSD keširanje da biste poboljšali IOPS performanse pomoću M.2 NVMe SSD-a
Kako cene SSD-a značajno padaju, a kapacitet i performanse SSD-a nastavljaju da rastu, organizacije mogu lako da iskoriste prednosti SSD-a. TS-h686 ima dva odeljka za SSD disk od 2,5 inča i dva M.2 NVMe Gen3 k4 SSD slota, omogućavajući fleksibilnu konfiguraciju SSD keširanja radi povećanja IOPS performansi i smanjenja kašnjenja skladištenja. Ovo je posebno korisno za baze podataka i aplikacije virtuelnih mašina. TS-h686 vam omogućava da maksimizirate kapacitet skladištenja i performanse bez korišćenja ležišta za disk jedinice od 3,5 inča.

Četvoroportni 2,5 GbE ispunjava zahteve visokog propusnog opsega
Sa četiri izvorna 2.5GbE RJ45 LAN porta (povratno kompatibilna sa 1G/100M), TS-h686 vam omogućava da koristite postojeće CAT5e kablove da biste povećali brzinu vaše mreže sa 1 gigabita na 2,5 gigabita. Podrška za prigušivanje portova i prevazilaženje grešaka zadovoljava aplikacije koje zahtevaju visok propusni opseg i pouzdanost, uključujući virtuelizaciju, prenos velikih datoteka, brze rezervne kopije/oporavak i aplikacije u realnom vremenu. KNAP nudi niz upravljanih i neupravljanih 10GbE/2.5GbE svičeva koji pomažu organizacijama da izgrade brza, bezbedna i skalabilna mrežna okruženja bez kršenja budžeta.

 

ID Oglasa: #159360919
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.