slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Golf 4 DIZEL 1.9TDi CENA FIXNA (registrovan)

2.150 €Fiksno

BiH | Bijeljina
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
27
0
pre 13 dana
Mladen
Član od 02.08.2018.
Svi oglasi
 -Na prodaju Golf 4 DIZEL 1.9TDi 66KW. godiste 1999.

-Od opreme ima: klimu, daljinsko zakljucavanje, zeder i alu-felge.

-Automobil je u savrsenom stanju, i mehanicki i limarski i enterijer, sve provere su dozvoljene, mozete pogledati kod svog majstora ili u ovlastenom servisu.

-Za sve neupucene motor 66KW je najbolji dizelov motor od Volkswagena jer nije sistem pumpa-dizna i kod njega ne stradaju dizne NIKADA to je motor sa klasicnom bosch pumpom kao kod golfa dvojke.

-Na automobilu sam zamenio turbinu, plivajuci zamajac, amortizere prednje i opruge, diskove i plocice, šolje, selene, lezaj tocka, glavcina tocka, kineticki zglob, krajnice, danas uradio mali servis ulje i sve filtere, uradio optiku trapa, vozilo ne vuce u stranu sve je top utegnuto, zamenio tapacirunge na vratima, volan, ladicu i rucicu mjenjaca, unutra je kompletno enterijer nov i uradjeno dubinsko cicscenje.

-Nisam svercer i ne preprodajem automobile, ovaj golf je u mom licno vlasnistvu punih 17godina, uvek redovno servisiran i garaziran, domacinski auto bez ijedne marke ulaganja u njega, ko kupi samo sipa gorivo i vozi.

-U automobil je ulozeno 2800km. tako da je ovo FIXNA cena i sve poruke o nizoj ili zadnjoj ceni ne postavljajte, ovo je zadnja i najniza cena da se proda za keš! ! !

-Kontakt tel: 00387 65 / 968-673
ID Oglasa: #165980413
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.