slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

LED sijaica HIR2 (9012) / 20000LM / 6000K

25 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
14
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! LED sijaica HIR2 (9012) / 20000LM / 6000K, uživajte u noćnim vožnjama !

  • 400% Veća svetlost: HIR2 LED sijalica za farove MONDEVIEW napravljena je integrišući tehnologije kovanja i štampanja, podižući mehanički nivo sijalice. Sa najnovijim LED čipom od strane CREE i ocenom od 360° , sijalica pruža savršenu tangentnu liniju svetla, povećavajući svetlost 400 puta više od originalne sijalice, bez tame, senki ili zasljepljujućeg efekta za putnike i vozače.
  • Super Sistem Hlađenja: HIR2 LED sijalica za farove MONDEVIEW napravljena je od visokokvalitetnih materijala. Crveni bakarni supstrat dobro se poklapa sa dva supstrata od 6063 čistog aluminijuma. Ovi materijali dobro odvode toplotu i brzo je raspršuju. Takođe, jačaju sistem hlađenja ventilatorom koji radi preko 18000 obrtaja u minuti, zajedno sa novim dizajnom rupa za hlađenje "☷", što dodatno produžava dugovečnost.
  • Veoma Jednostavna za Instalaciju: MONDEVIEW je ugradio kontrolni IC drajv, koji je EMC, što znači da se ne morate brinuti o dodatnom prostoru za njega. Ovaj drajv dobro kontroliše struju i stabilizuje je, izbegavajući efekat radio greške i ECU. HIR2 LED sijalica za farove je plug and play, jednostavna za korišćenje, obično zahteva samo 5 minuta za zamenu originalne sijalice. Sa kontrolom od 9-30V, idealna je za osiguranje vidljivosti, sigurnosti i udobnosti tokom vožnje.

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #165400706
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.